Vanliga frågor

Hur byter jag namn på min blogg på Blogkeen?

i menyn välj Konto, sedan Min blogg. om du har tagit över din blogg så kan du byta namn under fliken "Inställningar"

Hur uppdaterar jag min bloggs visningsbild?

i menyn välj Konto, sedan Min blogg. om du har tagit över din blogg så finns det en knapp under fliken "Inställningar" där du uppdaterar din visningsbild, observera att det kan ta upp till några minuter innan bilden är uppdaterad.

Hur kan jag se statistik över besökarna i min blogg?

Navigera till Min blogg under Konto i menyn, om du har tagit över din blogg kan du välja "Statistik" i flikarna till höger, Tänk på att koden du klistrar in på din blogg måste vara rätt för att statistiken skall fungera.

Hur byter jag kategori på min blogg?

Navigera till Min blogg under Konto i menyn, under fliken "Inställningar" kan du byta kategori på din blogg.

Hur ofta indexerar ni min blogg här?

Har du minst en prenumerant indexeras bloggen flera gånger per timma. Har du minst tre prenumeranter indexeras bloggen var 10:e minut. Har bloggen inga prenumeranter indexeras den ett par gånger per månad.

Jag hittar inte min blogg

Om du inte hittar din blogg här på Blogkeen, så kan det bero på att din blogg inte har någon RSS, vilket behövs för att vi ska kunna läsa inläggen från din blogg. Om du har RSS på bloggen och fortfarande inte kan hitta din blogg så kan det bero på att RSS:en är trasig.

Kontakta oss här så ska vi försöka hjälpa dig.

Hur tar jag kontroll över min blogg här på Blogkeen?

Klicka på Konto uppe i menyn, därefter Min blogg. I sökrutan skriv din bloggadress, när du hittat bloggen klicka på knappen "Redigera". Nu kommer du få en HTML-kod som du ska klistra in på din blogg för att vi ska kunna bekräfta att du är ägaren.

Varför syns inte bilder i min blogg på Blogkeen?

Vi läser blogginläggen från bloggens RSS-flöde. Vissa bloggportaler visar inte hela inlägg. Det går oftast att ställa in.

För blogg.se:
Gå till Inställningar-fliken, kryssa för "Lämna ut hela inlägg i rss-flödet"