Vanlige spørsmål

Hvordan tar jeg kontroll over bloggen min her på Blogkeen?

Klikk på Min konto øverst på menyen og deretter Min blogg. Skriv bloggadressen din i søkevinduet. Når du har funnet bloggen, klikker du på knappen Rediger. Nå får du en HTML-kode som du skal lime inn i bloggen din, slik at vi kan bekrefte at du er eieren.

Jeg finner ikke bloggen min

Hvis du ikke finner bloggen din her på Blogkeen, kan det skyldes at bloggen din ikke har noen RSS, som er nødvendig for at vi skal kunne lese innleggene fra bloggen din. Hvis du har RSS og fortsatt ikke finner bloggen din, kan det skyldes at RSS-en ikke fungerer.

Hvor ofte indekserer dere bloggen min her?

Vi indekserer alle blogger minst én gang per dag, som regel mye oftere. Blogger du ofte, indekseres den raskere.

Hvordan bytter jeg kategori for bloggen min?

Velg Konto og deretter Min blogg. Under fliken "Innstillinger" kan du bytte kategori for bloggen din.

Hvordan kan jeg se statistikk over de som besøker bloggen min?

Naviger til Min blogg under menyen Konto. Hvis du har tatt over bloggen din, kan du velge "Statistikk" i flikene til høyre. Husk at koden du limer inn på bloggen din, må være riktig for at statistikken skal fungere.

Hvordan oppdaterer jeg visningsbildet på bloggen min?

Det gjør du ved å velge Konto og deretter Min blogg. Hvis du har tatt over bloggen din, kan du oppdatere visningsbildet ved hjelp av knappen under fliken "Innstillinger". Vær oppmerksom på at det kan ta opptil flere minutter før bildet er oppdatert.

Hvordan gir jeg bloggen min et nytt navn på Blogkeen?

Det gjør du ved å velge Konto og deretter Min blogg. Hvis du har tatt over bloggen din, kan du bytte navn under fliken "Innstillinger".