Usein kysytyt kysymykset

Miten vaihdan blogini nimen Blogkeen-palvelussa?

Valitse valikosta "Tili" ja "Oma blogi". Blogin ylläpitäjänä voit vaihtaa nimen "Asetukset"-valikossa.

Miten päivitän blogini profiilikuvan?

Valitse valikosta "Tili" ja "Oma blogi". Blogin ylläpitäjänä näet "Asetukset"-valikossa painikkeen, jonka avulla profiilikuvan voi vaihtaa. Huomaa, etta uusi kuva saattaa näkyä vasta muutaman minuutin kuluttua.

Miten näen blogini kävijätilastot?

Mene oman blogisi asetuksiin, jotka löytyvät "Tili"-valikosta, Blogin ylläpitäjänä voit valita "Tilastot"-välilehden vaihtoehtoja. Huomaa, etta blogin koodi on oltava oikea, jotta tilastointi toimii oikein.

Miten vaihdan blogini kategoriaa?

Mene oman blogisi asetuksiin, jotka löytyvät "Tili"-valikosta. Kategoriaa voi vaihtaa"Asetukset"-välilehdellä.

Miten usein blogini indeksoituu?

Blogi indeksoituu pari kertaa tunnissa, jos sillä on ainakin yksi seuraaja. Jos seuraajia on vähintään kolme, blogi indeksoituu joka kymmenes minuutti. Jos seuraajia ei ole yhtään, blogi indeksoituu pari kertaa kuukaudessa.

En löydä blogiani

Blogia ei löydy Blogkeen-palvelusta, jos siinä ei ole lainkaan RSS:ää, jota tarvitaan blogikirjoitusten lukemiseen. Jos blogia ei löydy, vaikka RSS:ää käytetään, voi kyseessä olla RSS-vika.

Miten ylläpidän blogiani Blogkeen-palvelussa?

Valitse valikosta "Tili" ja "Oma blogi". Kirjoita blogisi osoite hakukenttään. Kun blogi on löytynyt, valitse "Muokkaa". Saat HTML-koodin, jonka avulla blogin omistaja voi ylläpitää blogiaan.